30. mai 2023
image003

The Red Hot Peppers 31. mars 2004

The Red Hot Peppers på Xing Xing

Referat finnes ikke, men vi skrev i forhåndsomtalen: 

I mars får vi et nytt besøk av bandet The Red Hot Peppers som er et ungt og friskt innslag i jazzverdenen. Et av medlemmene, Lars Frank, ble ifjor hedret som første vinner av Ungjazz prisen fra Lillestrøm jazzklubb.

 

The Red Hot Peppers representerer rotekte 20-talls New Orleans og Chicago basert jazz fremført av unge og svært dyktige jazzmusikere. Bandet henter mye av sin inspirasjon fra den første store jazzpianisten og komponisten Jelly Roll Morton og bandet hans hvor navnet er hentet fra.

Bandet består av Lars Frank (klarinett/saksofon). Christian Frank (bass-saksofon/sousaphon), Erik Eilertsen (trompet), Torgeir Koppang (piano) og Torbjørn Kristiansen (banjo).

image003