30. mai 2023
onsdag_D_18_02_04

Blue Horn Jazzband med Hilde Louise Asbjørnsen 18. februar 2004

Denne gangen var det jazzkveld den nest siste onsdagen i måneden Februar.

onsdag_D_18_02_04Flytting av tidspunktet var så også vi i Nittedal skulle få høre Blue Horn Jazzband, fra Sykkylven, som da var på turné på Østlandet. Desverre kolliderte denne kvelden med både Hagelagskveld og privatlandskamp på TV’n. Heldigvis hadde litt over 50 personer funnet veien til Xin Xing på Mo, hvor stemningen etterhvert ble svært god.

Igjen opplevde vi at et i utgangspunktet godt band (Blue Horn) ble sporet til ekstra innsats av en dyktig gjesteartist, nemlig sangeren Hilde Louise Asbjørnsen. Hun og fra traktene rundt Sykylven. Ikke bare lager de bra møbler og sovemadrasser der borte, jaggu forstår de Jazz også!

 

Reportoaret spenner fra Willy Nelson til Åge Samuelsen kunne lederen Terje Frøystad (kontrabass) opplyse, hvorpå ‘tromissen’ Halstein Kurset la til at de er også innom Louis Armstrong. Han burde sagt ‘nedom’ for i en herlig duett med Hilde i «Basin Street Blues» imiterte Halstein Louis ved å legge stemmen ned en oktav, med et utrolig bra resultat!
Ellers ble det vel litt reiselyst hos flere i den mannlige del av publikum, når Hilde smektende inviterte til «come down with me to New Orliens»… Det virket også som resten bandet ble litt drømmende i blikket da Hilde dro en sakte versjon av «Dream a little dream of me…» (Jan Lade; Trompet – Arnfinn Grebstad; Klarinett/Altsax – Åge Frøystad; Trombone – Kurt Sagen; Gitar/Banjo).

Og slik forsvant hele kvelden, med et ekstranummer i tillegg……..

Nok en gang uttalte et band seg meget positivt over nærheten til, og den totale oppmerksomheten fra, publikummet på ‘onsdagsjazzen’ i Nittedal !
Det eneste skåret i gleden er at det var ikke nok betalende publikum tilstede til å dekke kostnaden ved et 6 manns band, med sangerinne.

Dette blir hovedtema når styret møtes 10. mars for å diskutere klubbens økonomiske situasjon. Årsmøtet i januar ga styret fullmakt til å gjøre mindre endringer for å redusere sjansen for et negativt resultat også i år.
Gode forslag for bedring av økonomien kan meldes til leder Bjørn Myhrhaug 67 07 57 37 eller sekretæren Ragnar Strand 67 06 01 45, men aller helst ønsker vi at enda flere bestemmer seg for å støtte klubben ved å bli MEDLEM. Ring da kasserer Synnøve Didriksen 67 07 70 69.

onsdag_A_18_02_04 onsdag_B_18_02_04 onsdag_C_08_02_04

OG HUSK, NESTE JAZZKVELD ER 31.03.2004 ALTSÅ SISTE ONSDAG.
Da kommer Red Hot Peppers. Det skal bli en ‘het’ aften.