28. september 2023
Oslo Radio Orkester

Program 2010

Alle jazzkvelder arrangeres på Klubbhuset til Nittedal Idrettslag i Kvernstuveien på onsdager. Dørene åpnes kl. 19.00, og konserten starter kl 19.30. Vær snill å forhåndsbestille bord, det gjør dert enklere for å  beregne mat og drikke. 

Inngangsbillett koster kr. 100,-  for medlemmer, og kr 150,- for ikke-medlemmer.

Bordbestilling: Ring Askepott Catering på telefon 67 05 10 00

Program for høsten 2010

  • Onsdag 25. august: VIKA BAND
  • Onsdag 29. september OSLO RADIO-ORKESTER
  • Onsdag 27. oktober: SWINGING SIX
  • Onsdag 24. november: STUA 17

  Oslo Radio OrkesterVika Band 

Vika Band består av syv gutter i vår beste alder som øver på Lysaker. Bandet ble etablert i 1992, og er en fin gjeng musikere !
Latteren og fleipen er alltid tilstedeværend
e; så lenge vi får spille gla’jazz/swing-jazz, er vi lykkelige.
Vika ( fra navnet Pipervika ) var naturlig å velge som navn på bandet, siden bandet ble til der….. Vika Band har frremdeles publikumsrekorden i klubben! 
Hjemmeside

Oslo-Radio-Orkester  spiller mellomkrigsjazz  (en tidsreise til radioens barndom) fra den tiden jazz var pop og musikken groovet i mono. Det meste av repertoaret stammer fra 20-50 tallet (av typen Paper Doll, Pennies from Heaven, Love for sale) men det hender at felespiller Øyvind drar igang en reinlender eller reel som kontrast.   Hjemmeside

Swinging Six ble startet i 1982. Bandet spiller i New Orleans-stil og swing og har hatt oppdrag i hele Norge sør for Trondheim. I Tjøme kirke og i Tønsberg Domkirke spilte bandet med den kjente kordirigenten Per Oddvar Hildre og 130 Vestfold-sangere. Bandet har dessuten spilt med både Arne Bendiksen og Kari Svendsen. I 1997 reiste Swinging Six sørover og spilte på jazzklubb i München. I 1993 tok bandet turen til New Orleans hvor det spilte i bryllup i Sjømannskirken og hadde konsert på Bourbon Street under French Quarter Jazz Festival. I 2002 ble Swinging Six invitert tilbake til samme festival i New Orleans og ga fire konserter.

Musikerne i bandet består nå av Arve Fretheim, trombone; Fleming Ulvang, kornett; Jean Buer, bass; Lars Baardsgaard, trommer; Tom Sonberg, klarinett og saksofon og Halvor Floden, gitar og banjo.

Stua17 er et allsidig storband som spiller dansbar musikk og konserter med jazzclub program. Vi spiller mange klassiske swinglåter av Basie, Miller og Ellington, men serverer også latinamerikanske rytmer, rock og ”tøffere jazz” som Birdland fra Weather Report.    Hjemmeside

Stua 17 Swinging Six 

TIPS OSS!
Vi er glad for å få ønsker og tips om gode band og artister. Vi kan selvsagt ikke love at alle kommer, men det er uansett fint med innspill fra medlemmer og andre som kommer på konsertene vi arrangerer.