28. september 2023

Blogg

Swinging Six onsdag 27. oktober 2010

MØRKT OG VÅTT UTE, ADSKILLIG TRIVELIGERE INNENDØRS

Swinging Six var et nytt bekjentskap for jazzklubben. Det ga seg kanskje utslag i litt færre gjester enn ”normalen”, men vi som var til stede fikk en hyggelig kveld.  Nå skal det riktig nok sies at bandet åpnet litt famlende og usikkert. Vi hørte noen småsure toner i første sett. De som fulgte godt med kunne også merke at de noen ganger var litt i tvil om både start og avslutning på enkelte låter. Kanskje også litt nølende med hvem som skulle ta soloene.  Heldigvis ble 2. og 3. sett adskillig bedre. Da var det mye mer trygghet og snert i bandet, og stemningen i salen steg tilsvarende.

Konsert med Felix Peikli trio 26. februar 2020

NY TRIO IMPONERTE STORT I NITTEDAL

87586197 3550627088341133 5439991270577537024 o

Jazzklubbens konsert i januar ble en super opplevelse. Det samme gjorde jammen konserten i februar! Felix Peikli trio er på mange måter en fortsettelse av legendariske Benny Goodman trio, med Benny på klarinett, Teddy Wilson på piano og Gene Krupa på trommer. Alle tre musikere i verdensklasse. (Teddy Wilson var forresten Bjørge Lilleliens favorittmusiker, for de som husker langt tilbake.)

Konsert med Majken, Georg og Morten Gunnar 29. januar 2020.

VANVITTIG BRA KONSERT!

IMG 2369

Hører vi på sportssendinger for tiden, legger vi merke til at en del reportere og utøvere har lagt sin elsk på uttrykket «vanvittig». Noen bruker ordet minst en gang i hver setning, kan det høres ut for.
Det må være lov å påstå at årets første konsert fortjener tittelen. Og for å fortsette i samme spor, kan man oppsummere med at hver eneste låt var nettopp det. Vanvittig bra!

Konsert med Åse L. Frank kvartett 27. november 2019

UNGE MUSIKERE MED VOKSEN MUSIKK

IMG 2353

Siste onsdagen i november hadde jazzklubben besøk av ekteparet Åse og Lars Frank fra Hakadal. Lars kommer fra den kjente familien Frank, og der kryr det av utrolig dyktige musikere i «alle aldre». Åse synger, Lars spiller klarinett og tenorsax. I tillegg hadde de med seg Bård Helgerud, gitar og Håkon Bjørgo, bass. Dessverre var det ikke så mange av bygdas jazzinteresserte som møtte opp denne kvelden, men det virket som om både bandet og publikum hadde det hyggelig.