28. september 2023
image003

Black and White Stompers 28. april 2004

Black and White Stompers på Xin Xing

Ingen anmeldelse, men vi skrev i forhåndsomtalen: 

I april blir det gjenhør med Black and White Stompers. Black & White Stompers framfører autentisk jazz fra 1920-tallets Chicago og New Orleans. Den spesielle rytmikken er ivaretatt av et energisk komp med banjo, tuba og piano under en «hot» blåserekke som spenner fra barytonsax og trombone til kornett og klarinett. Repertoaret er fra datidens store orkesterledere som Bix Beiderbecke, Clarence Williams, King Oliver, Jimmie Noone og Louis Armstrong.

 

Bandet har deltatt flere ganger på Oslo Jazzfestival og har dessuten gjestet internasjonale jazzfestivaler som Swedish Hot Jazz Festival (2003) og festivalene i Kungshamn og Smögen, Årjäng, Trysil og Ørje. Siden starten i 1986 har bandet beholdt en stamme av veteraner fra Oslos tradjazzscene, og i det siste har unge krefter bidratt til en interessant stilutvikling.

Vi kan love deg en stor jazzkveld!

image003